Cine suntem

Caminul Villa Orchidea

Caminul Villa Orchidea este un centru rezidential pentru ingrijirea si asistenta persoanelor varstnice. Caminul este solutia ideala pentru acele persoane carora, din motive intemeiate, nu li se mai poate asigura la propriul domiciliu o calitate satisfacatoare a vietii, dar pentru care nu s-a pierdut speranta pentru o viata mai buna.
Centrul respecta inalte standarde europene de calitate in domeniul asistentei sociale si are menirea de a satisface nevoile persoanelor de varsta a treia, precum si asteptarile membrilor familiilor acestora.
Tratam cu respect si grija parintii sau bunicii dumneavoastra, in conditii de siguranta si cu maxim profesionalism, asa cum ne imaginam ca ar face-o in propria familie, in conditii ideale, fiecare dintre noi. Ne dorim sa recream atmosfera buna din interiorul familiei si sa oferim o buna calitate vietii, o stralucire anilor care vor veni.

Caminul Villa Orchidea
Caminul Villa Orchidea
Asociatia Benessere

Asociatia Benessere

Asociatia Benessere este o organizatie non guvernamentala, non profit, care a fost constituita din credinta ca oamenii au dreptul la demnitate si la o viata buna indiferent de varsta si de capacitatea lor de a se ingriji sau nu singuri.
Asociatia, prin membrii sai fondatori, se bucura de o experienta cu totul speciala, dobandita prin zeci de ani de munca si daruire in domeniul asistentei socio-medicale din Italia, pe care o valorifica in Romania la cele mai inalte standarde.

Cu oameni pentru oameni

Personalul centrului este unul atent selectionat, foarte bine pregatit profesional si da zilnic dovada de respect si pasiune pentru activitatea de ingrijire a varstnicilor. Criteriile de selectie a personalului sunt profesionalismul, capacitatea de relationare, empatia si daruirea. Echipa noastra este alcatuita din:

 • · Medic de familie
 • · Medic geriatru si alti medici specialisti
 • · Psiholog
 • · Fiziokinetoterapeut
 • · Asistent social
 • · Animator
 • · Asistente medicale
 • · Infirmiere
 • · Ingrijitoare
 • · Bucatar
 • · Personal auxiliar si de intretinere
 • · Personal administrativ

Fii alaturi de noi!

Avem increderea ca orice om poate aduce o schimbare in comunitatea lui, mai ales daca lucreaza impreuna cu alti oameni preocupati de aceleasi aspecte. Vreti sa va dezvoltati o serie de abilitati si competente sociale, cum ar fi solidaritatea, toleranta, increderea, spiritul civic sau responsabilitatea sociala? Va puteti alatura proiectului nostru, in calitate de voluntar. Impreuna putem integra un valoros program de voluntariat, ce ofera o oportunitate comuna de crestere si dezvoltare.
Activitatea noastra se desfasoara in cadrul unei asociatii non-profit ce are scopul de a imbunatati calitatea vietii oamenilor in varsta. Orice contributie poate face diferenta si este bine venita. Puteti face donatii sau sponsorizari in bunuri sau in bani. Contactati-ne pentru mai multe detalii!
Puteti deveni susinatorii activitatii noatre si ne puteti sprijini si redirectionand 2% din impozitul pe venit, prin completarea formularului 230 pentru angajati sau a formularului 200 pentru persoane fizice autorizate. Contactati-ne pentru mai multe detalii!
Deasemenea, daca credeti in ceea ce facem, va puteti alatura noua redirectionand 20% din impozitul pe profit al companiei dvs, fara nici o cheltuiala suplimentara si fara a afecta profitul net al companiei. Va vom pune la dispozitie modelul de contract de sponsorizare. Contactati-ne pentru mai multe detalii!